Velkommen til årets pensionist/efterlønner tur

Onsdag d. 14. juni 2017

 

Turen går til Jernbanemuseet Odense og

Knudshoved Konferencecenter

 

 

 

I centrum af Odense har Danmarks Jernbanemuseum til huse i en gammel remisebygning fra 1954. I de rustikke og industrielle rammer oplever I den danske jernbanehistorie og kommer helt tæt på masser af lokomotiver og vogne. Tag plads på de ubekvemme bænke i de gamle passagervogne, oplev rejselivet på 1. klasse, kig ind i de royale vogne eller leg lokomotivfører på de imponerende damplokomotiver. Gå mellem jernkæmperne og se modeltogene køre i miniaturelandskabet.

De royale har altid været en kilde til fascination. På Danmarks Jernbanemuseum kan I komme helt tæt på de royale, når vi inviterer jer til at kigge ind i de yderst private kongelige salonvogne. De er udført med udpræget sans for håndværk, detaljer og design – de royale rejste med stil

  

               

I restauranten på Kursusstation Knudshoved har vi en særlig forkærlighed for god mad, der er med til at bringe folk sammen. Vores køkken byder på gode madoplevelser på basis af friske kvalitetsråvarer. Vi lægger vægt på, at alle får en god oplevelse.

 

Der vil være afgang med bus fra Baltorpvej 127 kl 9 og hjemkomst ca. kl 18. 

Tilmelding kan hentes på inspektørkontoret indenfor normal åbningstid og skal afleveres senest Torsdag d. 4 maj 2017 mellem kl 17.00 til 18.30 i bestyrelses kontor.