Bakketur for beboerne i afd.10

Allermest for børnene

 

Lørdag 17. august 2019 kl.13

Vi mødes ved Peter Lieps Hus i Dyrehaven, så finder vi en god solplads i skoven.

I skal medbringe mad/drikke/tæpper/stole og vi starter med en hyggelig picnic i Dyrehaven.

Vi vil medbringe Kongespil og Mikado, så må vi se hvor længe børnene har tålmodighed til at vente på alle de sjove forlystelser på Bakken.

 

Der er både noget for store og små børn. Da vi ikke kan ikke påtage os ansvaret for børnene, skal de være ifølge med deres forældre. Måske du lærer en ny nabo at kende og det er ikke så ringe.

Måske vi alle kan følges ad eller måske i mindre grupper, større er bakken heller ikke, vi render nok ind i hinanden på et tidspunkt. Andre har måske lyst til at mødes bagefter på ”vores” plads i Dyrehaven.

 

Billetprisen er 50 kr. for børn, dette dækker et turpas. Vedrørende transport, er der mulighed for at tage toget til Klampenborg Station, eller tage derud i egen bil, begge dele er for egen regning. Parkering koster 60 kr. og en voksen enkelt billet koster ca.20 kr på Rejsekort. Børn under 12 år er gratis ifølge med voksne.

Vi har valgt at sætte aldersgrænsen for turpas til og med 16 år. Bestyrelsen sørger for køb af turpas til børnene på Bakken. Hvis større børn skal med, må i selv betale. Det kan med fordel købes før dagen til en pris på 219 kr. ellers er normalprisen 269 kr.

Børnebilletterne kan købes på kontoret torsdage 4. juli og 11. juli kl.17.30-18.00.

    

Bestyrelsen glæder sig til at se jer, vel mødt !