Velkommen til årets udflugt for pensionister og efterlønnere i afd. 10

Onsdag d. 12. juni 2019

 

Turen går til Den Fynske Landsby og

Knudshoved Konferencecenter

 

 

Et besøg i Den Fynske Landsby er som en tur på landet i digteren H.C. Andersens tid. Museet består af en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i landsbyer rundt om på Fyn og øerne. Her er genskabt et miljø med de for Fyn så karakteristiske bindingsværksbygninger, med blomstrende haver, med hegn og husdyr, gadekær og bygade - alt sammen omgivet af dyrkede marker.I disse omgivelser møder du på forskellig vis historien om livet på landet i 1800-tallet.

Om sommeren og i nogle ferier og weekender er de gamle huse vakt til live af formidlere, der - klædt i historiske dragter - udfører de arbejdsopgaver, der hørte til livet på en gård eller et husmandssted på H.C. Andersens tid.

I stalde og på enge kan du året rundt møde de husdyr, der hørte til 1800-tallets landbrug. Her er alle de velkendte bondegårdsdyr, og de fleste er af gamle bevaringsværdige danske racer. Husdyrene bidrager til landbostemningen med deres hyggelige lyde samt lugten af møg!

 

   

 

I restauranten på Kursusstation Knudshoved har vi en særlig forkærlighed for god mad, der er med til at bringe folk sammen. Vores køkken byder på gode madoplevelser på basis af friske kvalitetsråvarer. Vi lægger vægt på, at alle får en god oplevelse.

Der vil være afgang med bus fra Baltorpvej 127 kl 9.00 og hjemkomst ca. kl 21.30.

Ankomsten vil være ca. kl. 11.30 ved Den Fynske Landsby. Ca kl. 13.00 vil der være sandwich med en øl eller sodavand.

Kl. 16.00 præcis vil der være afgang fra Den Fynske Landsby til Knudshoved Konference
Center, hvor vi spiser middag.

 

Alt dette for kun 175 kr. pr næse.

 

Tilmelding kan hentes på inspektørkontoret fra Torsdag 14. Marts 2019 indenfor normal åbningstid.

 

Tilmelding kan ske 13. april mellem kl. 10.00 - 12.00 og 27. april mellem kl. 10.00 – 12.00 på afdelingsbestyrelsen kont